2024 -es árak frissitése a március 15-e után várható!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/095-7474

Arcfestés

Az arcfestés egy kiváló választás lehet egy szülinapi zsúrra, amely garantáltan elvarázsolja a gyerekeket és kis időre más bőrébe bújhatnak, így egy pillanat alatt lehet valakiből egy szuperhős vagy hercegnő.

Az arcfestés során a gyerekek által kiválasztott mintát festjük az arcukra, ami különleges élményt nyújt a kicsiknek. Az arcfestés nem csak nagyszerű időtöltés a gyerekeknek, hanem remek módja annak is, hogy kreativitásukat és fantáziájukat kifejezzék.

Vízbázisú és biztonságos arcfestékekkel dolgozunk, amelyek egyszerűen eltávolíthatóak és nem okoznak irritációt vagy allergiás reakciókat. A válaszható minták széles választékát kínáljuk, így biztosan megtalálja minden gyereke a hozzá legjobban illőt.

  • Arcfestőink átlag 5-8 perc alatt festenek ki  egy arcot.
  • A szolgáltatás ára: 15 000 Ft/Óra (6-8 arc kifestésére elegendő idő).

Arcfestés szolgáltatásunk ára légvár bérlés mellé kedvezőbb, nézz körbe csomagajánlataink között. Amennyiben arcfestés, csillámtetoválás, légvárbérlés szolgáltatásunk egyidejűleg veszed igénybe, jelentős kedvezményre tehetsz szert. Egyedi árainkról érdeklődj e-mailben. Céges rendezvények, családi napok lebonyolítását is vállaljuk, részletekért érdeklődj a kapcsolat menü pontban lévő elérhetőségeinken.

A szolgáltatás kiválasztásához szükséges információk

Melyik szolgáltatást szeretnéd?
Milyen átvételi módot szeretnél?
Csomag ajánlatot igénybe veszel?
Hírlevél
Adatkezelés