Szolgáltatásaink házhozszállitással is kérhetőek, részletekért érdeklődj ügyfélszolgálatunkál!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/095-7474

Használati útmutató


Általános használati útmutató, biztonsági előírások felfújható ugrálóvárakhoz


Kérjük, olvasd el az összes biztonsági szabályt mielőtt elkezded kicsomagolni, felfújni az ugrálóvárat.

 

1. Esőben, szeles időben az ugrálóvár felállítása szigorúan TILOS.

2. Az ugrálóvárat még az eső eleredése előtt össze kell szedni és száraz, fedett helyen tárolni. Ha az ugrálóvárat víz éri  az az ugrálóvár puhulását eredményezi, annak végleges, helyrehozhatatlan használhatatlanságához vezet.

3. Egyenlőtlen felületen nem javasolt az ugrálóvár felállítása, összeszerelése.

4. Az ugrálóvárat TILOS kemény felületre felállítani pl:. betonon, aszfalton, fa felületen, mert úgy a használat során a gyerekek súlyos sérüléseket szenvedhetnek.

5. Bizonyosodj meg róla, hogy az ugrálóvár közelében nincs fal, ami kidörzsölheti az ugrálóvár anyagát, illetve nincs tűzveszély vagy bármilyen más akadály a közelében.

6. Az ugrálóvárat minden esetben rögzíteni szükséges az átadott rögzítő kampók segítségével (kültéri ugrálóvár esetén.) A gyerekek csak és szigorúan az így rögzített ugrálóvárban játszhatnak szülői vagy felnőtt felügyelete mellett.

7. Mielőtt használatba veszik a gyerekek az ugrálóvárat bizonyosodj meg róla, hogy a befúvó motor kellő távolságra van az ugrálóvártól azaz nincs megtörve a befúvócső, kellő levegő jut az ugrálóvárba.

8. Mielőtt használatba veszik a gyerek az ugrálóvárat bizonyosodj meg arról is, hogy a gyerekek levették a cipőjüket, szemüveget, ékszereket, kulcsot és hogy más oda nem illő játékot nem vittek be magukkal. Semmilyen kemény vagy éles tárgyat nem lehet vinni az ugrálóvárba.

9. Étel és ital fogyasztása az ugrálóvárban TILOS az ugrálóvár beszennyeződése és  a fulladás veszélye miatt.


Általános használati útmutató, biztonsági előírások légbefúvó motorhoz


Légbefúvó motor használati utasítása:

 

1. Figyelmeztetés! Elektromos árammal működik a motor, ezért azt kizárólag felnőtt kezelheti, illetve felnőtt felügyelete mellett használható.

2. Mielőtt áramforráshoz csatlakoztatod a befúvót, győződj meg róla, hogy az „on/off” kapcsológomb az „off” állásban álljon.

3. A légbefúvó motor közelében ne tartózkodjon kiskorú gyermek, ne legyen semmilyen akadály körülötte, ne tudjon beszívni semmilyen szennyeződést pl.: falevelek, műanyag zacskó, fólia. A befúvómotor a külső környezetéből beszívott levegővel fújja fel az ugrálóvárat, ezért bármivel letakarni szigorúan TILOS!

4. A befúvó motorok nem vízállók, így egy esőzés esetén a motor használatlanná válik és életveszélyes. Ez alól a vízi csúszdás ugrálóvárak motorjai képeznek csak kivételt, de azok is inkább cseppállóak.