Kedves Ügyfeleink! 2024.07.21 és 2024.07.30 között nem tudunk foglalásokat felvenni. Ez idő alatt a telefonos elérhetőség szünetel, e-mail megkeresésekre 48 órán belül válaszolunk. Megértésüket köszönjük. Üdvözlettel : Berugrálóvár csapata

Kedves Ügyfeleink! 2024.07.21 és 2024.07.30 között nem tudunk foglalásokat felvenni. Ez idő alatt a telefonos elérhetőség szünetel, e-mailes megkeresésekre 48 órán belül válaszolunk. Megértésüket köszönjük. Üdvözlettel: Berugrálóvár csapata

Kérdése van? Hívjon minket!

 

Lakossági ügyfeleknek: +36-30/289-8191
Intézményi, céges ügyfeleknek: +36-30/095-7474

Rendezvényszervezés

  


Családi nap, 

Céges rendezvények

Minden Családi, Céges Nap Egy Felejthetetlen Kaland...

...ahol a családi napok, céges rendezvények nem csak találkozók, hanem valódi kalandok.

 

 Miért válaszd cégünket a családi nap, céges rendezvényed szervezéséhez? Mert nálunk az egyediség, az összetartás és a felejthetetlen pillanatok állnak a középpontban. 

 

Személyre Szabott események: Tudjuk, hogy minden rendezvény különleges. Ezért szolgáltatásaink teljes mértékben alkalmazkodnak a családok,cégek egyedi igényeihez, hogy a nap tényleg a Tietek legyen.

Kreatív Programok: Legyen szó vidám játékokról, izgalmas kalandokról vagy pihentető közös tevékenységekről, cégünk gondoskodik a szórakoztatás minden formájáról.

Problémamentes Szervezés: Hagyd a részleteket ránk! Profi csapatunk gondoskodik mindenről, így Te csak a családoddal,barátokkal, kollégákkal töltött időre koncentrálhatsz.

Minden Korosztály Számára: Programjainkat úgy alakítjuk ki, hogy minden jelenlévő számára élvezetesek legyenek, kortól függetlenül.

Elégedett Megrendelők: Ügyfeleink visszajelzései megerősítik, hogy a családi napjaink, céges rendezvényeink felejthetetlen és kalandokkal teli élményt nyújtanak.

 

Válaszd  a BerCreative-ot a rendezvényed szervezéséhez és biztosíthatjuk, hogy ez a nap mindenki számára felejthetetlen kaland lesz. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és  teremtsünk együtt csodálatos emlékeket! Kérj ajánlatot tülünk kötelezettségmentesen, további részletek a www.bercreative.hu weboldalon talász részletes leírást a programokról.


Csapatépítés


Szülinapok szervezése


Halloween és Mikulás ünnepség


Arcfestés és Csillámtetoválás


Animátori szolgáltatás 

Lufihajtogatás


Helyszín javaslatok családinapra, szülinapi zsúrra


Egyedi ajánlatokért, részletekért érdeklődj e-mailben, vagy a kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeinken.