Szolgáltatásaink házhozszállitással is kérhetőek, részletekért érdeklődj ügyfélszolgálatunkál!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/095-7474

Csillámtetoválás

Ha egy zsúr hangulatát még jobban szeretnéd fokozni, akkor a csillámtetoválással ezt könnyen elérheted.  A csillámtetoválás egy ideiglenes tetoválás, amely fényesen csillog és különleges megjelenést ad a gyerekeknek.

A csillámtetoválás során a test választott részére sablon segítségével speciális ragasztót viszünk fel amelyre kis csillámokat szórunk. Felvitele fájdalommentes a ragasztó gyorsan szárad és stabilan tartja a csillámokat a bőrön, pár perc alatt elkészül. Számos mintából és színek közül lehet választani, így biztosan megtalálja mindenki a számára megfelelőt.

A ragasztók és a csillámok eltávolítása egyszerű és fájdalommentes, és nem okoznak irritációt vagy allergiás reakciókat. Egy csillámtetoválás átlagosan 5 napig van fent.

  • A szolgáltatás ára: 15 000 Ft/Óra (6-8 arc kifestésére elegendő idő).

Amennyiben arcfestés, csillámtetoválás, légvárbérlés szolgáltatásunk egyidejűleg veszed igénybe, jelentős kedvezményre tehetsz szert. Egyedi árainkról érdeklődj e-mailben. Céges rendezvények, családi napok lebonyolítását is vállaljuk, részletekért érdeklődj a kapcsolat menü pontban lévő elérhetőségeinken.

A szolgáltatás kiválasztásához szükséges információk

Melyik szolgáltatást szeretnéd?
Milyen átvételi módot szeretnél?
Csomag ajánlatot igénybe veszel?
Hírlevél
Adatkezelés