Szolgáltatásaink házhozszállitással is kérhetőek, részletekért érdeklődj ügyfélszolgálatunkál!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/095-7474

Szolgáltatásaink

Széleskörű szolgáltatásainkkal teljes rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, amelyekkel felejthetetlen élményekben részesítjük a kisebb és nagyobb gyerekeket is. Termékeinket házhozszállítással is kérheted!

Áraink kizárolag magánszemély bérlő esetén értendő, jogi személy bérlése esetén a feltüntett árakat plusz áfa terheli.


« Ugrálóvár bérbeadása »

Vállalkozásunk ugrálóvárak bérbeadásával és komplett születésnapi zsúrok lebonyolításával foglalkozik. Széles kínálattal rendelkezünk mind az ugrálóvárak, mind a kiegészítők és szolgáltatásaink tekintetében, így komplex élményt tudunk nyújtani.


« Arcfestés »

Az arcfestés egy kiváló választás lehet egy szülinapi zsúrra, amely garantáltan elvarázsolja a gyerekeket és kis időre más bőrébe bújhatnak, így egy pillanat alatt lehet valakiből egy szuperhős vagy hercegnő.


« Csillámtetoválás »

Ha egy zsúr hangulatát még jobban szeretnéd fokozni, akkor a csillámtetoválással ezt könnyen elérheted.  A csillámtetoválás egy ideiglenes tetoválás, amely fényesen csillog és különleges megjelenést ad a gyerekeknek.


« Elektromos kisautók bérbeadása »

Ha gyerekednek különleges és izgalmas élményt szeretnél nyújtani, szülinapjára vagy csak egy napra, hétvégére akkor az elektromos autók bérlés a tökéletes választás számodra.  Kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek valódi autóvezetési élményt éljenek át, miközben biztonságos és szórakoztató környezetben tölthetik az időt.


« Hang- és fénytechnika bérbeadása »

Egy felejthetetlen buli elengedhetetlen kellékei a hang és fénytechnikai eszközök jelenléte. JBL partybox hangfalaink kiváló minőségűek kisebb és nagyobb rendezvényre is kiválóan alkalmasak, kiegészítőként mikrofont is tudtok bérelni.


« Hó- és füstgép bérbeadása »

Ha szeretnéd még feljebb emelni a party hangulatát, akkor jó választás lehet számodra a hó és füstgépek bérlés, felejthetetlen élményekkel fognak távozni a meghívott vendégek.


« Vattacukor készítő gép bérbeadása »

Ha egy igazán szórakoztató és édes élményt szeretnél biztosítani a gyerekeknek, akkor a vattacukor gép bérlése tökéletes választás. A vattacukor készítésének folyamata magában is élvezetes, hiszen a gyerekek szemmel követhetik, ahogy az alapanyagokból finom és édes vattacukor lesz.


« Popcorn készítő gép bérbeadása »

Ha szeretnéd meglepni a meghívott vendégeket sós vagy édes finomsággal, akkor a popcorn készítő gép bérlése kiváló választás. A popcorn készítő géppel gyorsan és egyszerűen készíthetsz finom és ropogós pattogatott kukoricát, amely biztosan elnyeri a gyerekek tetszését és jókedvét.


« Óriás buborékfújó »

Ha egy igazán izgalmas, felejthetetlen és szórakoztató meglepetést szeretnél a gyerekednek, akkor ne habozz! Bérelj tőlünk egy óriás buborékfújó gépet, és garantáltan emlékezetessé teszed a rendezvényt!


« Animátori szolgáltatás »

Ha kisgyermekes rendezvényekre keresi a megfelelő szórakoztató programot, akkor jó helyen jár. Az animátori szolgáltatásunkat olyan szakemberek nyújtják, akiknek évek óta szívügyük a gyerekek szórakoztatása és boldoggá tétele. Minden korosztály számára tudnak izgalmas, interaktív játékokat, programokat kínálni.