Szolgáltatásaink házhozszállitással is kérhetőek, részletekért érdeklődj ügyfélszolgálatunkál!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/095-7474

Ugrálóvár bérlés

 

« Kis ugrálóváraink »

Kiknek ajánljuk? Kisebb gyerekeknek 1 éves kortól - 4 éves korig, egy időben egyszerre maximum 2 gyerek lehet az ugrálóvárban, max. 30kg/fő, kis helyen elférnek, kültéren és beltéren is felfújható.

Az ugrálóvár felfújásához minden szükséges eszközt biztosítunk: légbefúvó motor, rögzítő kampók, alátét fólia.


« Közepes ugrálóváraink »

Kiknek ajánljuk? Kisebb és nagyobb gyerekek is igénybe vehetik 3 éves kortól - 10 éves korig, egy időben egyszerre maximum 3-5 gyerek lehet az ugrálóvárban, max. 35kg/fő, nagyobb helyigényre van szükség.

Az ugrálóvár felfújásához minden szükséges eszközt biztosítunk: légbefúvó motor, rögzítő kampók, alátét fólia.


« Nagy ugrálóváraink »

Kiknek ajánljuk? Kisebb és nagyobb gyerekek is igénybe vehetik 3 éves kortól - 10 éves korig, egy időben egyszerre maximum 3-5 gyerek lehet az ugrálóvárban, max. 35kg/fő, nagyobb helyigényre van szükség.

Az ugrálóvár felfújásához minden szükséges eszközt biztosítunk: légbefúvó motor, rögzítő kampók, alátét fólia.


Ugrálóváraink átvehetőek személyesen Budapesten a 18. kerületben, vagy házhoz szállítással is kérheted!

A honlapon feltüntetett bérleti díjaink zártkörű, családi rendezvényekre érvényesek. Vállalatoknak, intézményeknek illetve nagyobb rendezvényekre minden esetben egyedi árajánlatot készítünk!


Vállalkozásunk ugrálóvár bérlés mellett komplett születésnapi zsúrok lebonyolításával is foglalkozik. Széles kínálattal rendelkezünk mind az ugrálóvárak, mind a kiegészítők és szolgáltatásaink tekintetében, így komplex élményt tudunk nyújtani. Ha egy kisgyermek szülinapi bulijáról vagy családi rendezvényről van szó, az ugrálóvár az egyik legkedveltebb szórakozási lehetőség. Az ugrálóvárak rengeteg szórakozást és örömet nyújtanak a gyermekeknek, de mindemellett számos jótékony hatása is van fejlődésükre és egészségükre.

Az ugrálóvár egy olyan játék, amelyben a gyermekek szinte folyamatosan mozognak, így az ugrálás, futkározás és más tevékenységek során sok energiát égetnek el, ami fontos a testi aktivitás és az egészséges életmód szempontjából. Az ugrálás segít a gyermekeknek fejleszteni az egyensúlyérzéküket, mivel a játék során megtanulják irányítani a testüket és azt, hogyan kell egyensúlyozni ugrás közben.

Az ugrálóvárakban való játék kiváló lehetőség a gyerekek számára arra, hogy fejlesszék kreativitásukat és képzelőerejüket, mert a játék alatt szabadon megélhetik fantáziájukat és kipróbálhatnak új dolgokat. Az ugrálóvár nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerekek új barátságokat kössenek, mivel interakcióba léphetnek egymással és ezáltal fejleszthetik a társas készségeiket. Az ugrálóvárban való játék alatt a gyermekek levezetheti a felesleges energiájukat és ezáltal csökkentik magukban a stresszt. Az ugrálás során szabadon mozoghatnak és szórakozhatnak, ami segíthet abban, hogy felszabadultabbak legyenek.

Minden ugrálóvárunk biztonságos, rendszeresen karbantartott és fertőtlenítettFolyamatosan bővítjük a kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő méretű és stílusú ugrálóvárat. Legyen szó akár egy kis kerti partiról, vagy akár egy nagyobb rendezvényről, igyekszünk az igényeket kielégíteni.

Személyre szabott megoldásokat kínálunk és rugalmasak vagyunk az árak tekintetében is. Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt kínáljuk és célunk az ügyfelek maximális elégedettségének elérése. Csomag ajánlataink révén még kedvezőbb feltételekkel tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat. Rendelhetsz online, facebookon vagy akár telefonon is, minden részletre figyelünk, hogy biztosak legyünk a maximális élmény elérésében. Ha megbízható és minőségi ugrálóvár bérbeadást szeretnél, akkor a legjobb választás mi vagyunk. Kiváló minőséget, széles választékot, rugalmasságot és kényelmes szolgáltatást kínálunk. Bátran lépj kapcsolatba velünk és bízd ránk az ugrálóváras szórakozását!

Ha szeretnéd, hogy a gyermekeid élvezhessék ezeket a jótékony hatásokat, bérelj tőlünk ugrálóvárat!


 

Az ugrálóvár kiválasztásához szükséges információk

Milyen átvételi módot szeretnél?
Hol fogod felállítani az ugrálóvárat?
Ugrálóvár kiválasztása
Csomag ajánlatot igénybe veszel?
Választasz kiegészítő terméket?
Hírlevél
Adatkezelés